• TELEFON: 0311 094 707 WHATSAPP: 0769 925 840
  • LUN - VIN - 9:00 - 15:00

Noutăți

Necesarul de acte pentru înscrierea a CURS de calificare Lucrător la Creșterea Animalelor și pentru constituirea Întreprinderii Familiale

Necesarul de acte pentru înscrierea a CURS de calificare Lucrător la Creșterea Animalelor și pentru constituirea Întreprinderii Familiale

Necesarul de acte pentru înscrierea a CURS de calificare Lucrător la Creșterea Animalelor și pentru constituirea Întreprinderii Familiale            tel: 0769 925 840      0767 857 728

REPREZENTANT   (între 51% și 99%, preferabil 60%) -Carte de identitate -Certificat de naștere -Certificat de căsătorie (pentru IF cu soț/soție sau reprezentant femeie) -Acte studii (minim 8 clase)  
Asociat minoritar         (soț/ soție/ fiu/fiică/părinte/frate/sora/verișor) -Carte de identitate -Certificat de naștere -Certificat de căsătorie (pentru femei) -Acte studii (dacă se pot furniza)  

Tariful pentru curs este de 700 lei și este necesar un avans de 200 lei la înscriere.

Reprezentantul I.F. va fi:

  • cel care are vechime de minim 2 ani la APIA sau VETERINAR și eventual a beneficiat 5 ani de M141. Cei care au terminat 5 ani de M151 și depun la APIA pe P.F.A. trebuie să depună și anul acesta pe P.F.A. și după aceea se face transferul cererii pe I.F. în luna martie sau aprilie.

Vechimea poate fi și întreruptă în sensul că dacă reprezentantul a depus de exemplu cerere la APIA în 2011 și apoi a cedat codul cuiva din familie (pentru M141 de exemplu) poate depune cerere de finanțare.

Pentru radierea P.F.A. este necesar să ne aduceți Certificatul de Înregistrare (de culoare albastră) și Certificatele Constatatoare în original.

Dacă fermierul sau soțul/soția acestuia au renunțat în anul 1 sau 3  la Măsura 141 nu pot beneficia de fonduri noi.

Sediul I.F. va fi la domiciliul reprezentantului sau locul unde se află grajdul care va adăposti bovinele cu care se face proiectul. Dacă sunt adăposturi de animale în mai multe locații se va deschide și punct de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *